Informationer
Start 28.01.2023 11:00
Slut 29.01.2023 16:00
Antal pladser 20
Lokation Rødovre musikskole
Rødovre Parkvej 128
2610 Rødovre
Kontaktperson Louise Broch
Instruktør Christian Schmiedescamp
Leon Sámalsson
                                                                                                           September 2022 
Symfonisk messingkursus for amatørmusikere og musikskoleelever med 
Christian Schmiedescamp og Leon Sámalsson


DAOS inviterer i samarbejde med Rødovre Musikskole til symfonisk messingkursus lørdag den 28. januar kl. 11-17 og søndag den 29. januar 2023 kl. 10-16 på Rødovre Musikskole, Rødovre Parkvej 128, 2610 Rødovre.

Christian Schmiedescamp, der er basunist i Copenhagen Phil og dirigent for diverse amatørsymfoniorkestre, og Leon Sámalsson, der er messinglærer på Rødovre Musikskole og assistent i flere symfoniorkestre, vil være instruktører på dette kursus, der er et tilbud til messingblæsere i alle aldre, både musikskoleelever med et par års undervisning bag sig og amatørmusikere, der har spillet i masser af år. Det særlige ved dette kursus er, at kursisterne vil blive præsenteret for den symfoniske side af messingblæsernes verden.

De to dages symfonisk messingkursus vil blive tilrettelagt med et varieret program med både sammenspil af messingpartier fra kendte klassiske værker, undervisning i, hvad det vil sige at sidde i et symfoniorkester, blæseteknikker og transponering. Der vil være en lille masterclass, hvor deltagerne har mulighed for at stille op med et lille indøvet stykke sammen med en pianist. 

Messingkurset har plads til ca. 20 messingblæsere, så gå ikke glip af denne begivenhed. Kurset sluttes af med en lille koncert kl. 15 søndag eftermiddag.

Deltagerprisen er 400 kr. for voksne og 150 kr. for unge under 25, og man skal selv medbringe frokost. Evt. rejse og overnatning er for deltagernes egen regning. Der ydes en rabat på 50 kr. for personlige medlemmer af DAOS.

Tilmelding og betaling sker på DAOS’ hjemmeside via dette link senest 1. januar 2023:
https://daosmedlemmer.e-medlem.dk/event 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til DAOS’ bestyrelsesmedlem Louise Broch på mobil 2234 4479 eller e-mail louisebroch@gmail.com

Venlig hilsen DAOS’ bestyrelse.

Bemærk: Mulighed for medlemsrabat vælges ved betaling af deltagerafgift i Place2book.

 
 
 
Tilmelding
Type: