Informationer
Start 23.10.2021
Slut 24.10.2021
Antal pladser 16
Antal tilmeldte 15
Pladser tilbage 1
Kontaktperson Peder Krabbe
Instruktør Lee Morgan
Martin Kejser
                                                                                                                                                                                 August 2021
Klarinetkursus 2021
for amatørmusikere og musikskoleelever
med Lee Morgan og Martin Kejser

DAOS inviterer til klarinetkursus lørdag den 23. oktober kl 11-16 til søndag den 24. oktober 2021, kl 10-16.30 i hovedstadsområdet. Adressen oplyses senere.

Lee Morgan fra Det Kgl. Kapel og Martin Kejser fra Livgardens Musikkorps vil være instruktører på dette kursus, der er et tilbud til klarinettister fra 13-14 år og op, både dygtige musikskoleelever med nogle års undervisning bag sig og amatørmusikere, der har spillet i masser af år.

De to dages klarinetkursus vil blive tilrettelagt med et varieret program, der både indeholder sjovt klarinetsammenspil for alle aldre og mulighed for at deltage i en mini-masterclass for deltagere, der har spillet i længere tid. Alle vil få mulighed for at få gode råd til, hvordan man får det bedste ud af sin indsats på klarinetten. Herunder vil der være tips om: Opvarmning, øvning, klarinetteknik, blade, samspil med mere.

Som deltager i masterclassen forbereder man sig på et stykke, man vil præsentere, og får derefter instruktion og gode råd af instruktørerne. De øvrige deltagere i kurset er tilhørere og får på den måde stort udbytte af at overvære masterclassen. Hvis du vil stille op til masterclass, skal du ved tilmeldingen oplyse, hvilket værk eller del af et værk, du vil spille. Der kan vælges et værk for klarinet solo eller med klaverledsagelse. For musikskoleelever, som endnu ikke er klar til masterclass, vil der være mulighed for mere sammenspil.

Ved tilmeldingen bedes du desuden angive, om du er let øvet, øvet eller meget øvet på din klarinet. Du må også gerne fortælle lidt om dig selv, f.eks. hvor længe du har spillet og hvem du er blevet undervist af.

Kurset har plads til op til ca. 16 klarinettister, så gå ikke glip af denne begivenhed.

Deltagerprisen er 400 kr. for voksne og 150 kr. for unge under 25, og man skal selv medbringe frokost. Evt. rejse og overnatning er for deltagernes egen regning. Der ydes en rabat på 50 kr. for personlige medlemmer af DAOS.

Tilmelding og betaling sker på DAOS’ hjemmeside på dette link senest 15. september 2020:
http://daosmedlemmer.e-medlem.dk/event


Eventuelle spørgsmål kan rettes til DAOS’ bestyrelsesmedlem Peder Krabbe på mobil 9398.0660 eller e-mail pederkrabbe@outlook.com. Hvis du er musikskoleelev, kan du også henvende dig med spørgsmål til Martin Kejser på mail: martinkejser@hotmail.com

 Venlig hilsen DAOS’ bestyrelse.